Tervetuloa yritysasiakkaaksi

Tavoitteenamme on tarjota yrityksille kattavat valikoimat erilaisia palveluja, jotka helpottavat toimiston arkea. Meiltä löydät kaiken tarvittavan viihtyvyyttä lisäämään. Maistuvia toimistokahveja papuina tai jauhettuna haluamallenne jauhatukselle.

 

Yllätä työntekijäsi ja yhteistyökumppanisi mielekkäällä ja maistuvalla lahjalla. Lahjavalikoimasta löydät hauskoja makumaailmaan vieviä kahvimakuja, käsintehtyjä suklaita ja korkealaatuisia irtoteepakkauksia.

 

Meiltä voit tilata kokouksiisi raikkaita salaatteja, patonkeja tai iltapäiväkahvin seuraksi leivonnaisia.

 

Lisäksi meiltä voit hakea yrityksellesi Kahvi Charlotta Yrityskortin. Yrityskortilla saat laskun kahden viikon välein ostoksistasi.

KOKOUSTARJOILUT

Meiltä suoraan kokoushuoneeseen tuoreet patongit ja salaatit, leivonnaiset ja makeiset kahvipöytään. Tarjoa lounaaksi tuoreet vasta valmistetut patongit tai iltapäiväkahvin yhteydessä pientä makeaa. Tutustu Catering-sivuston ruokatarjontaan. Voimme myös valmistaa toiveiden mukaisia ruoka-annoksia. Huomioimme myös ruoka-allergiat.

YRITYSLAHJAT

Pakkaamme lahjat kauniisiin pakkauksiin käsityönä. Sesonkiaikoina meillä on saatavilla erilaisia makeisia ja suklaaerikoisuuksia. Meiltä saa myös lahjakortteja!

KAHVIA TOIMISTOON

Tarjoa työntekijöillesi huippukahvia työpaikalla. Valitse työpaikalle vastapaahdettu ja -jauhettu alkuperäiskahvi meidän valikoimastamme. Kahvi toimitetaan teille suoraan toimistolle joka papuina tai jauhettuna toivomallanne jauhatuksella. Valitse mieluisimmat kahvit Kahvipapu-valikoimasta. 

 

Kysy lisää: victoria.nuottanen@kahvicharlotta.com 

LASKUTUSKORTTI

Kahvi Charlotta yrityskortti tarjoaa paljon hyötyjä niin pienelle kuin suuremmallekkin yritykselle. Yrityskortilla maksat vaivatta pienet kahviostokset tai suuremmat kokoustarjoilut. Kortti on täysin ilmainen ja sen voi hakea suoraan myymälästämme. Laskun lähetämme teille kahden viikon välein, joka sisältää jokaisen ostoksen kuittitiedot. Kaikki kahden viikon ostokset yhdessä kuitissa, ei enää kuittien säästämisiä ja skannauksia. Lounaat, juomat, toimistokahvit ja kokouspalvelut, kaikki samalla kortilla!

 

 

Liity yritysasiakkaaksi

LOCATIONS

CAFE

KAMPPI HELSINKI

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki 

Email: info@kahvicharlotta.com​

Monday - Friday open  07.30 - 19.00

Saturday -Sunday open 11.00 - 17.00

CAFE - RESTAURANT

TIKKURILA VANTAA

Tikkurilantie 36

01300 Vantaa 

Phone: 044 244 7599       

Email: vernissa@kahvicharlotta.com

Closed for covid

© 2021 KAHVI CHARLOTTA Inc., All Rights Reserved

COFFEE ROASTERY

REKOLA VANTAA

Joukontie 42

01400 Vantaa 

Email: victoria.nuottanen@kahvicharlotta.com

Open on saturdays 10.00-14.00

Phone: 041 315 2940 

  • Instagram
  • Facebook