DAVID RIO CHAI LATTE EDITION

Aidoista mausteista valmistetut David Rio:n Chai latet ihastuttavat maullaan. Mausteina käytetty käsinjauhettua kardemummaa, kanelia, neilikkaa, inkivääriä ja muskottipähkinää. David Rio yritys on tunnettu myös sen hyväntekeväisyys ohjelmasta, jossa se puolustaa eläinten oikeuksia ja osallistuu usein myös eläinten hyvinvointiin koskeviin tapahtumiin ja mielenosoituksiin. Chai lattet ovat kaikki gluteenittomia.

 

Valmistus vinkkejä:Valmista chai latte sekoittamalla valmis jauhe-sekoitus kuumaan maitoon tai kuumaan veteen. Lisäämällä kourallisen jäitä, saat ihanan raikkaan jääjuoman. Chai Lattesta saa myös ihanan jäähilejuoman, sekoittamalla kylmää maitoa ja jäitä tehosekoittimessa.

Tiger Spice

 

Perinteinen Tiger Spice on mustatee pohjainen chai latte, joka on maustettu perinteisillä mausteilla kuten neilikalla, kanelilla ja muskottipähkinällä. 

 

 

 
Elephant Vanilla

 

Pehmeä mustatee vanilja chai latte on erityisen hyvää myös jäiden kanssa. Maustettu perinteisillä mausteilla.

 

 

 

 
Power Chai Matcha

 

Power Chai Matcha on sekoitus perinteistä mustaateetä sekä japanilaista matcha teetä. Täyteläinen ja mausteinen maku. Maustettu inkiväärillä, aniksella ja kardemummalla.

 

 
Power Chai Espresso

 

Power chai espressoon on tuotu lisää makua brasilialaisesta kahvista. Kahvin ja chain yhdistelmä toimii erinomaisesti, tuoden makuun täyteläisyyttä ja tasapainoisuutta.

 

 
Tortoise Green

 

Vihreätee pohjainen chai latte vie kielen mennessään. Maustettu perinteisillä mausteilla kuten kanelilla, inkiväärillä ja kardemummalla.

 

 

 
Orca Spice

 

Sokeriton Orca chai on maultaan kermainen ja täyteläinen. Mustatee chai latte on maustettu perinteisillä mausteilla.

 

 

 

 
Mapple Moose

 

Vaahtera sokeri tuo Mapple Moose chai latelle pehmeän suun tuntuman. Maustettu korkealaatuisilla mausteilla mm. inkiväärillä, kardemummalla ja neilikalla. 

 

 
Flamingo Vanilla

 

Flamingo Vanilla chai latte on sekä sokeriton että kofeiiniton.

Maustettu vaniljalla, kanelilla ja kardemummalla.

 

 

 

 

TEEVALIKOIMA

Kahvi Charlottan teevalikoima on sekoitus suosituista, perinteisistä ja korkealaatuisista teistä. Valikoimassa löytyy sekä maustettuja että maustamattomia teitä. Kaikkia teitä on saatavilla 100 g:n pusseissa. Lisäksi kaikki teet löytyvät haudutettujen teiden listalta. 

 

Assam Banaspaty Estate FTO 

Assamin alue tunnetaan todella voimakkaasta mustasta teestään. Täyteläinen ja maltainen tee jonka maussa on mausteisuutta ja seetripuuta. Täydellinen tee niille jotka mielellään juovat teensä maidolla. Tämä klassinen luomutee tulee pieneltä Banaspaty Tea Estate –viljelmältä, joka sijaitsee Karbi Anglongin alueella Assam-laaksossa. Vuoristoisen alueen ilmastoa hallitsee korkea lämpötila ja ilmankosteus, ja sen korkeimmat kohdat ulottuvat jopa 1360 metrin korkeuteen merenpinnasta. Alueesta 85% on metsän peitossa, joten laaksoa voidaan hyvin kutsua luonnon omaksi kasvihuoneeksi. Assamin-alueella kasvaa myös paikallinen teelajike Camellia sinensis assamica, jonka maku on myös ainutlaatuisen voimakas.

 

Määrä: 4g / kuppi

Lämpötila: 93C

Uuttoaika: 60-130 sek

 

Luomu Sencha

 

Senchaa valmistetaan perinteisesti kahdella eri tavalla. Tämä kyseinen tee kuumennetaan höyryttämällä “paistamisen” sijasta, joka yleensä on hyvin tyypillinen piirre kiinalaiselle Senchalle. Höyryttäminen liitetään tyypillisesti japanilaiseen Senchaan, mutta valmistustapa on levinnyt myös Kiinaan. Höyrytetyn Senchan maussa on upeaa merellistä sekä vihreää raikkautta, ja se sopiikin loistavasti esimerkiksi ruokajuomaksi.

 

Maultaan se on upean paahteinen ja raikkaan vihreä, juuri sellaisen kuin hyvän Senchan kuuluukin olla tarjoten ainutlaatuisen makuelämyksen. 

 

Määrä: 4g / kuppi

Lämpötila: 93C

Uuttoaika: 60-130 sek

 

 

Lakritsi & Vadelma mustatee
Mustatee, joka on mautettu lakritsilla, vadelmalla ja sitruunalla.

 

Määrä: 4g / kuppi

Lämpötila: 93C

Uuttoaika: 60-130 sek

 

 

 

Nougat mustatee 

Nougatilla maustettu musta tee. Koristeltu hopea- ja kultapalloilla.

 

Määrä: 4g / kuppi

Lämpötila: 93C

Uuttoaika: 60-130 sek

 

 

Samppanja & Mansikka Valkoinen tee

Sitruunalla, mansikalla, samppanjalla ja kermalla maustettu valkoinen tee. Koristeltu ruusunlehdillä, saflorinkukilla ja kehäkukilla

 

Maultaan raikas ja pehmeän makeahko.

 

Määrä: 4g / kuppi

Lämpötila: 75-85C

Uuttoaika: 60-130 sek

 

 

Mansikka, vanilja ja pippuri Vihreä tee

Mansikalla, vaniljalla ja pippurilla maustettu vihreä tee. Mukana myös mansikan ja bourbonvaniljan paloja sekä valkopippuria.
 

 

Määrä: 4g / kuppi

Lämpötila: 80-85C

Uuttoaika: 60-130 sek

 

 

Appelsiini & Kaktus Rooibos

Raikas ja hedelmäinen, appelsiinilla ja kaktusviikunalla maustettu rooibos. Lakritsijuuren ja papayan palaset tuovat makuun syvyyttä. Toimii loistavasti sekä kylmänä että kuumana.

 

Määrä: 4g / kuppi

Lämpötila: 93C

Uuttoaika: 60-130 sek

 

 

LOCATIONS

CAFE

KAMPPI HELSINKI

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki 

Email: info@kahvicharlotta.com​

Closed for covid

CAFE - RESTAURANT

TIKKURILA VANTAA

Tikkurilantie 36

01300 Vantaa 

Phone: 044 244 7599       

Email: vernissa@kahvicharlotta.com

Closed for covid

© 2021 KAHVI CHARLOTTA Inc., All Rights Reserved

COFFEE ROASTERY

REKOLA VANTAA

Joukontie 42

01400 Vantaa 

Email: victoria.nuottanen@kahvicharlotta.com

Open on saturdays 10.00-14.00

Phone: 041 315 2940 

  • Instagram
  • Facebook