TALON

ESPRESSO

Kahvi Charlottan omassa Talon Espresso kahvisekoituksessa yhdistyvät ryhdikäs ja runsaan makuinen Indian Monsuun Malabar ja pehmeän suklainen Brasilia San Rafael kahvit. 

Indian Monsuun Malabarin kahvipavut poimitaan ja kuivataan auringossa sekä varastoidaan monsuunituulien aikaan 4 kuukaudeksi ilmaviin katoksiin. Kahvipavuista tulee suuria, keltaisia ja vähähappoisia.Menetelmä jäljittelee satoja vuosia sitten kahvien laivauksessa eurooppaan tapahtunutta monsuunituulien vaikutusta.​Tässä kahvi vahvan kahvin ystävälle. Malabarin maku on roteva,voimakas ja matalahappoinen, pehmeyttä unohtamatta. 

San Rafael on hienostunut ja makea brasilialainen kahvi Cerrado Mineiron alueelta. San Rafaelin tilalla vallitsee semitrooppinen ilmasto, joka on otollinen kahvin viljelylle. Maultaan San Rafael on hyvin tasapainoinen, pehmeä ja suklainen. Jälkimaussa löytyy  kuivattuja hedelmiä.

Menetelmä: Natural - Monsuun ja Washed 

Korkeus: 800-1100m 

Tila: Chikmagalurin alueen pientuottajat, San Rafael 

Lajike: Arabica, Catuia, Mondo Novo ja Acaia

Alue: India ja Brazil

Valmistustapa: Mutteripannu, espressokeitin

Maku: Ryhkikäs, tasapainoinen ja pehmeä, suklainen ja makeahko jälkimaku.

SEURAA MEITÄ

PYSY AJANTASALLA

Kahvi vinkkejä, uutisia ja tapahtumia suoraan sähköpostiin

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Classic

KAIKKI KAHVISTA

© 2018 KAHVI CHARLOTTA Inc., All Rights Reserved

Alkuperäiskahvivalikoimasta löydät toinen toistaan erilaisempia kahveja. Kahvimme ovat tuorepaahdettuja ja ne on valikoitu sopiviksi pohjoismaiseen makuun.

Kahvimme ovat lähtökohtaisesti keskitummapaahtoisia. Osa on vaaleampia ja osa tummempia. Kahvipavut pyrimme ostamaan mahdollisimman suoraan viljelijöiltä, ilman ylimääräisiä välikäsiä. Suurin osa kahveista onkin suoraan ostettu tiloilta. Lisäksi viljelijöille on maksettu jopa 25% enemmän kuin mitä he normaalisti saavat kahvihinnasta.