Lähetä meille hakemus!

Reipasotteinen ja iloinen Kahvilapäällikkö haussa!

Etsimme iloiseen tiimiimme kokoaikaista ravintola/kahvila-kokemusta omaavaa Kahvilapäällikköä vilkkaaseen Kampin toimipisteeseen.

Kahvi Charlottan Kahvilapäällikkö on oma-aloitteinen, iloinen, joustava, ja halukas kehittämään itseään sekä oppimaan jatkuvasti kahvista ja kahvialasta. Hän on helposti lähestyttävä ja aina valmis hyppäämään uusiin haasteisiin. Kahvilapäällikkönä toimit esimerkkinä muille, sekä kannat vastuun kahvilan tuloksesta. 

Olet vastuussa kahvilan operatiivisesta toiminnasta ja huolehdit tuloksen kasvusta. Olet kahvilassa läsnä arjessa ja vastaat tiimistäsi, työvuorolistoista ja rekrytoinnista. Toimit yritysasiakkaiden yhteyshenkilönä ja vastaat heidän tilauksista ja laskutuksista.

 

Edellytykset

-Ravintola-alan esimieskokemus vähintään 2 vuotta. Vastaava kokemus katsotaan eduksi.

-Positiivinen, energinen ja kannustava, joka ei säikähdä kiirettä

-Kokemusta B2B myynnistä 

-Tuloshakuinen 

-Tunnet kahvila alan

 

Tarjoamme sinulle

-Kokoaikainen työsuhde

-Mahdollisuus kasvaa ja kehittyä yrityksen mukana

-Pääset mukaan kehittämään liiketoimintaa 

-Pääset ideoimaan ja kehittämään tuotteita 

-Parhaan tiimin

 

Kahvi Charlotta tarjoaa idyllisen työpaikan, jossa kaikki työntekijät koulutetaan Kahvi Charlottan omien standardien mukaisesti. Kahvi Charlottassa kahvit ovat isossa roolissa. Meillä opit kahveista, niiden historiasta, alkuperästä sekä oikeaoppisesta valmistuksesta. Alkuperäiskahvimme tulevat pientiloilta päivän tasaajan molemmin puolin, jotka on paahdettu hitaalla paahtomenetelmällä ja valmistettu aidolla rakkaudella alusta loppuun saakka. Haluammekin tuoda meidän intohimoamme kahvia kohtaan myös asiakkaan päivään ja kotiin. Työnkuvaasi kuuluu toimia alkuperäiskahvien puolestapuhujana, ja neuvoa asiakkaita alkuperäiskahvipavuista sekä eri valmistusmenetelmistä. Asiakaspalvelu on Kahvi Charlottassa avain asemassa, ja odotammekin Kahvi Charlottalaisen olevan iloinen ja helposti lähestyttävä tyyppi, joka osaa olla läsnä jokaisen asiakkaan kohdalla ja palvella kutakin yksilöllisellä otteella.

Sinulla on mahdollisuus kasvaa kahvialan huippuosaajaksi ja kehittää taitojasi jatkuvasti. Kasvavassa konseptissamme kehitysmahdollisuudet ovat erinomaiset.

Huhtikuussa 2014 avattu Kahvi Charlotta Kahvila-Kahvikauppa-konseptimyymälä sijaitsee Helsingin sydämessä Kampissa. Kahvi Charlotta erikoistuu alkuperäiskahveihin, ranskalaisiin leivonnaisiin, kotitekoisiin patonkeihin.

Työpaikka sijaitsee pääsääntöisesti Kahvi Charlotta -kahvilassa Runeberginkatu 5, Kampissa.

Palkkaus sopimuksen mukaan + bonus tuloksen mukaan 

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Vakuuta meidät hakemuksellasi. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: victoria.nuottanen@kahvicharlotta.com

Yhteyshenkilö: Victoria Nuottanen, 040 147 7501

 

 

KAIKKI KAHVISTA

Alkuperäiskahvivalikoimasta löydät toinen toistaan erilaisempia kahveja. Kahvimme ovat tuorepaahdettuja ja ne on valikoitu sopiviksi pohjoismaiseen makuun.

Kahvimme ovat lähtökohtaisesti keskitummapaahtoisia. Osa on vaaleampia ja osa tummempia. Kahvipavut pyrimme ostamaan mahdollisimman suoraan viljelijöiltä, ilman ylimääräisiä välikäsiä. Suurin osa kahveista onkin suoraan ostettu tiloilta. Lisäksi viljelijöille on maksettu jopa 25% enemmän kuin mitä he normaalisti saavat kahvihinnasta. 

SEURAA MEITÄ

PYSY AJANTASALLA

Kahvi vinkkejä, uutisia ja tapahtumia suoraan sähköpostiin

© 2018 KAHVI CHARLOTTA Inc., All Rights Reserved