OTONIEL MORALES

Otoniel Moralesin tila tuottaa kahvia vuositasolla n.6500kg. Kahvipensaita on n. 17 000 ja tila on kooltaan 3,5 hehtaaria.  

 

Kahvipensaat kasvavat osin suojaavien banaanipuiden varjossa.

 

Tulevaisuudessa Otoniel haluaa kasvattaa suoran viennin osuutta, saaden paremman korvauksen työstään kuin myytäessä paikallisille markkinoille.

 

Sekä tuoksussa että maussa suklaisuutta ja pähkinää. Kokonaisuutena erittäin miellyttävä suodatinkahvi. Äärimmäisen pehmeä, mutta makukirjoltaan runsas sävyinä suklaisuus, pähkinäisyys, tummien makeiden hedelmien vivahde. Jäähtyessään hasselpähkinän maku erottuu selvästi.

Tapasimme Otonielin lokakuussa 2016 Huilassa Kolumbiassa yhdessä kahvitiimimme kanssa. Hänen kahvinsa on tullut Suomeen ilman välikäsiä, josta hänelle on myös maksettu reilusti suurempaa hintaa kuin mitä Fair Trade - hinta taso määrittää. 

Menetelmä: Washed 

Korkeus: 1450m 

Tila: Las Delicias 

Lajike: Castillo

Alue: Acevedo, Huila

Valmistustapa: Suodatinkeitin, aeropress, pressopannu

Maku: Pehmeä, suklaa, pähkinä

KAIKKI KAHVISTA

Alkuperäiskahvivalikoimasta löydät toinen toistaan erilaisempia kahveja. Kahvimme ovat tuorepaahdettuja ja ne on valikoitu sopiviksi pohjoismaiseen makuun.

Kahvimme ovat lähtökohtaisesti keskitummapaahtoisia. Osa on vaaleampia ja osa tummempia. Kahvipavut pyrimme ostamaan mahdollisimman suoraan viljelijöiltä, ilman ylimääräisiä välikäsiä. Suurin osa kahveista onkin suoraan ostettu tiloilta. Lisäksi viljelijöille on maksettu jopa 25% enemmän kuin mitä he normaalisti saavat kahvihinnasta. 

SEURAA MEITÄ

PYSY AJANTASALLA

Kahvi vinkkejä, uutisia ja tapahtumia suoraan sähköpostiin

© 2018 KAHVI CHARLOTTA Inc., All Rights Reserved