Lahjakortti - Anna lahjaksi elämys! 

 

Lahjakortti Kahvi Charlottaan on mainio lahjaidea.

 

Lahjakorttien kuoseissa tämän kauden teemana hauskat ja uniikit take away-kupit erilaisilla koristuksilla. Kaikki lahjakortit ovat erilaisia ja ne on tehty käsityönä omistajan toimesta.

 

Saaja voi itse päättää haluaako nauttia kahvilassa kahvi kupillisen alkuperäiskahvia ja nauttia kakkupalasen tai valita itselleen sopivan tuotteen.

Lahjakorttilla saaja voi valita myös meidän laajasta kahvipapuvalikoimasta itselleen mieluisin kahvipussin kotiin vietäväksi. 

 

Laajasta valikoimasta löytyy myös kahvin -ja teenvalmistusvälineitä,

chai latte-jauheita ja palkittuna Rococo suklaalevyjä.

 

Lahjakortin voi ostaa haluamalle summalle esim. 5€, 10€, 20€, 50€.

Minimi summa on 5€.

Yrityksille - Lahjakortti on mitä mainioin kiitos yhteistyökumppaneille ja kollegoille. 

Kahvi Charlottan lahjakortilla kiität yhteistyökumppaneita ja kollegoita kuluneesta vuodesta sekä mainiosta yhteistyöstä. 

 

Ostaessa isompia määriä (kpl) lahjakortteja ota yhteyttä asiakaspalveluun: info@kahvicharlotta.com

 

Käytä lahjakorttia 

Lahjakortilla saaja valitsee haluamansa vapaavalintaisen tuotteen tai tarvikkeen Kahvi Charlottan kahvila-myymälästä. Lahjakortin voi käyttää myös osissa.

 

Lahjakortti on 12 kuukautta ostopäivästä. Lahjakorttia ei voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi. Kadonnnutta tai varastettua korttia ei korvata.

SEURAA MEITÄ

PYSY AJANTASALLA

Kahvi vinkkejä, uutisia ja tapahtumia suoraan sähköpostiin

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Classic

KAIKKI KAHVISTA

© 2018 KAHVI CHARLOTTA Inc., All Rights Reserved

Alkuperäiskahvivalikoimasta löydät toinen toistaan erilaisempia kahveja. Kahvimme ovat tuorepaahdettuja ja ne on valikoitu sopiviksi pohjoismaiseen makuun.

Kahvimme ovat lähtökohtaisesti keskitummapaahtoisia. Osa on vaaleampia ja osa tummempia. Kahvipavut pyrimme ostamaan mahdollisimman suoraan viljelijöiltä, ilman ylimääräisiä välikäsiä. Suurin osa kahveista onkin suoraan ostettu tiloilta. Lisäksi viljelijöille on maksettu jopa 25% enemmän kuin mitä he normaalisti saavat kahvihinnasta.