Meistä

Kahvipaahtimon sielu muodostuu yhteistyöstä pienviljelijöiden kanssa. Ostamme raakakahvit suoraan viljelijöiltä tai mahdollisimman suorinta reittiä ilman turhia välikäsiä. Tällä keinolla pyrimme turvaamaan viljelijöiden korvauksen työpanoksestaan. Maksamme kahveista reilusti yli FairTrade hintatason.

Osoite

Joukontie 42

01400 VANTAA

Aukioloajat

Maanantai-Tiistai klo 10-14

Keskiviikko-Perjantai klo 12-18

Lauantaisin klo 10-14

Ota yhteyttä

victoria.nuottanen@kahvicharlotta.com

PaahtAMINEN

Kahvin paahtaminen on meille kunnia asia. Paahtimomme sijaitsee Vantaan Rekolassa historiallisen Pihkalan talon lisäsiivessä. Paahdamme kahveja ainoastaan tilauksesta, jotta pystymme takaamaan tuoreen kahvin asiakkaillemme.

HORECA

Teemme yhteistyötä kahviloiden, ravintoloiden ja leipomoiden kanssa. Paahdamme teille tilauksesta tuoreita kahvipapuja toiveiden mukaisesti. Suunnittelemme myös yhdessä teidän kanssa oman nimikkokahvin omalla etiketillä.

TOIMISTO

Työpaikalle vastuullista tuore paahdettua pientila kahvia?

Tarjoa henkilökunnalle, asiakkaille ja vieraille erinomainen kuppi kahvia, joka luo varmasti positiivista fiilistä.

MARKETS

Tervetullutta vaihtelua kauppaan?

 Valmiiksi jauhetut kahvit tuovat lisäilmettä hyllylle. Vastuullisesti tuotettu,  laadukas tuore paahto ja alkuperän jäljitettävyys ovat tärkeitä ja ajankohtaisia toiveita asiakkailta. 

SEURAA MEITÄ

PYSY AJANTASALLA

Kahvi vinkkejä, uutisia ja tapahtumia suoraan sähköpostiin

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Classic

KAIKKI KAHVISTA

© 2018 KAHVI CHARLOTTA Inc., All Rights Reserved

Alkuperäiskahvivalikoimasta löydät toinen toistaan erilaisempia kahveja. Kahvimme ovat tuorepaahdettuja ja ne on valikoitu sopiviksi pohjoismaiseen makuun.

Kahvimme ovat lähtökohtaisesti keskitummapaahtoisia. Osa on vaaleampia ja osa tummempia. Kahvipavut pyrimme ostamaan mahdollisimman suoraan viljelijöiltä, ilman ylimääräisiä välikäsiä. Suurin osa kahveista onkin suoraan ostettu tiloilta. Lisäksi viljelijöille on maksettu jopa 25% enemmän kuin mitä he normaalisti saavat kahvihinnasta.