SANTA

ROSA ORGANIC

Tämä osuuskuntien viljelemä kahvi tulee Hondurasin läntiseltä puolelta.Kahvin tuottaja on Beneficio Santa Rosa on kiinteässä yhteistyössä paikallisten sidosryhmien kuten Amigos del Cafen ja Tecnoserven kanssa. Yhdessä he pystyvät tuottamaan pienviljelijöille apua markkinointiin, rahoituksen hankkimiseen ja teknisen puolen kehittämiseen. Nämä toimenpiteet heijastuvat korkeampana laatuna lopputuotteessa, ympäristönsuojelua unohtamatta. Laadukkaasta kahvista ollaan myös valmiimpia maksamaan korkeampaa hintaa, ja sitä myötä mahdollistuu kannattavampi kahvinviljely myös tuottajapäässä.

Maultaan kahvi on pehmeä, jossa tumma karamelli ja keltainen persikka täydentävät yrttisen ja kaakaomaisen jälkimaun.

Menetelmä: Washed 

Korkeus: 1470-1800m 

Tila: Benaficio Santa Rosa

Lajike: Honduras

Alue: Santa Rosa Copan

Valmistustapa: Suodatinkeitin, aeropress, pressopannu

Maku: Tumma karamelli, ryhdikäs, pähkinäinen

KAIKKI KAHVISTA

Alkuperäiskahvivalikoimasta löydät toinen toistaan erilaisempia kahveja. Kahvimme ovat tuorepaahdettuja ja ne on valikoitu sopiviksi pohjoismaiseen makuun.

Kahvimme ovat lähtökohtaisesti keskitummapaahtoisia. Osa on vaaleampia ja osa tummempia. Kahvipavut pyrimme ostamaan mahdollisimman suoraan viljelijöiltä, ilman ylimääräisiä välikäsiä. Suurin osa kahveista onkin suoraan ostettu tiloilta. Lisäksi viljelijöille on maksettu jopa 25% enemmän kuin mitä he normaalisti saavat kahvihinnasta. 

SEURAA MEITÄ

PYSY AJANTASALLA

Kahvi vinkkejä, uutisia ja tapahtumia suoraan sähköpostiin

© 2018 KAHVI CHARLOTTA Inc., All Rights Reserved